lørdag 1. januar 2011

Sex drugs and tom ka gai

Etter en uke i Haad Rin, og laidback resort på Thailands femte største øy, Koh Phangan, er doktorn og jeg enige om at Israelere stort sett er sure, med unntak av de som reiser alene, engelskmenn er stygge og fulle, mens resten av folka her er spekket med tattoveringer, bolemuskler og raver rundt glowsticks og bøtter med sprit. Haad Rin er et paradis for de som ønsker å ruse seg i filler. På magic mountain får man special shake over disk. En Shake 500 bath, og så ser du syner i 3D, mens kroppen er spaghetti.
En positiv greie med en ellers bedrøvelig Strand, er volleyball og fotballturneringene på dagen. Om natten forvandles beachen til et stort toalett med aggresiv og lite hyggelig stemning.
Noe av det første vi gjorde var å leie scooter, og det er et supert fremkomstmiddel på denne lille øya. En tur over fjellet til de andre mindre strendene er absolutt å anbefale. Stopp gjerne og spis på den mexicanske restauranten i thong sala på vei tilbake, og avslutt med ordentlig kaffe hos italieneren etterpå.
Selve resorten vi har bodd på er en studie i hippietilværelse, men ikke la deg lure, det er skjebner og merkelige historier bak alle disse halvsløve gærningene. Selv om jeg ikke klarer en dag til her, har jeg truffet mennesker jeg aldri kommer til å glemme. Hvordan kan man glemme folk som har vokst opp i hells angels, reist verden rundt med Rolling Stones, sittet fengslet under verst tenkelige forhold på Koh Samui, rømlinger fra Italia, thaiboksere fra Sverige og dopdealere fra Norge og Østerrike. Selv om vi alle er 'farang' eller hvit her nede, er disse gutta det nærmeste du kommer lokale. De snor seg elegant rundt i et av verdens mest korrupte land.

I morgen sier vi farvell til laidback og tar en båt til Koh Tao, som etter sigende skal være et dykkeparadis. Selv om det blir godt å komme seg videre, og bort fra denne glowstickøya, er det med litt vemod jeg takker for meg og tar avskjed med nye venner.

Tips: ta en båt til Atienne på natten og opplev mye kulere folk og fest. Dessuten er turen over en opplevelse i seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar