onsdag 22. desember 2010

Bangkok og Hua Hin

Etter titimers flytur og en spesiell taxitur, med verdens verste taxi, hvor sjaforen matte tjuvkoble bilen med skrutrekker, kom vi til Bangkok og fant et hotell i backpackergata Kho San Road. Hotellet DogD Inn fungerte perfekt til a sove, men ikke noe annet. Sa mye sovn ble det uansett ikke i hektiske og crazy Bangkok. Ko San Road er ikke akkurat no avslapping, men mer area of scam. Hvis du er tilbakestaende blir fort svindlet av tiggere med polio, scam-artister, thaisamer fra nord med armband, frosker, hatter eller andre selgere av alt fra sprettert til verdens darligste rayban-kopier. Gaten er handlegate pa dagen, men partyomrade nummer en pa kvelden. Etter et par botter med sprit eller tarn med ol, er det bare a legge seg ned a fa en fotmassasje eller la fisk spise dod hud av bena i en av fisketankene. Det beste med gaten er kanskje at man treffer andre backpackere som man deler info med, for turen videre eller opplevelser i Bangkok.

Markedet Pat Pong, ikke langt fra legendariske Hotel Oriental, er gater fulle av samme crap som Ko San Road, bare mye mer. Det er ogsa Bangkoks redlight-district. Men var klar over at det er mere ladyboys enn ekte vare. Eneste det er mer av er slitsomme innkastere som forsoker a lure deg inn for a se "pussy shot ping pong, pussy shot banana eller pussy smoke sigarete".

Beste mattips: Mango Tree Restaurant (rett ved Hotell Oriental)

Etter et par dager fikk vi nok av Bangkok og tok en minibuss til Hua Hin. En av grunnene er at det er forelopig et av fa steder det er sol. Etter en rolig formiddag, ble det en tur ut og sjekke trykket. I dag morges kom doktorn hjem etter a ha klart a bli ranet. Vi satser pa bedre utvikling. Hotellet Sirin er topp og ligger midt i sentrum, men vi vil til stranden og bytter hotell i dag. Beste tips forelopig: - skaff hotell pa stranden og ikke legg deg til a sove pa gaten pa vei hjem til hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar